fbpx

Välkommen till Andrea Gémes ‘MyDailyChoice – Independent Affiliate’ sida.

House of Brands

MyDailyChoice erbjuder flera märken som låter dig dra nytta av en mängd olika branscher, baserat på vad som intresserar dig mest. Oavsett om det är CBD, resor, hälsa och välbefinnande eller kryptovaluta, kan du hitta rätt möjlighet, avsedd just för dig. Tänk på det som one-stop-shopping för framgångsrika varumärken, allt under ett tak.

Daily Sprays

Mikroniserade dagliga
sprayer med omedelbar
effekt gjord med
nanoteknik.

HempWorx

CBD-tinkturer av hög kvalitet, ämnesområden, hår- och hudvårdsprodukter med US Hemp Authority-certifiering.

Mantra Essential Oils

Aromaterapi eteriska oljor, speciella chakrasamlingar och Mantra Scents botaniska doftfamilj.

Akashx

En revolutionerande ny plattform för lärande av grunderna i kryptovaluta. Utbildning från grunderna.

High Life Travel

En reseportal skapad
för medlemmar som
erbjuder enorma rabatter
på våra resor.

Framgången

Ett val

Det har aldrig funnits en bättre tidpunkt för att välja framgång. Dra nytta av denna globala möjlighet som gör att du kan arbeta var som helst. Öppna Europa med oss och bygg ett framgångsrikt företag. Se skillnaden och välj idag.

Välja!

Med MyDailyChoice är det snabbt och enkelt att starta ditt företag. Gå med oss utan förpliktelser och välj de produkter som kommer att förändra ditt liv och som du vill prova först. Välj idag.

Den livsförändrande uppställningen

MyDailyChoice erbjuder avancerade produkter med stöd av vetenskap och näringsteknik. Vi tillverkar noggrant varje unik formel i tillverkningsanläggningar i världsklass för att säkerställa att de uppfyller våra stränga högkvalitativa standarder.

Ansvarsfriskrivning
Dessa uttalanden har inte utvärderats av Food and Drug Administration. Dessa produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom.

MyDailyChoice, Inc. tar inget ansvar för felaktig användning av och självdiagnos och / eller behandling med användning av dessa produkter. Våra produkter ska inte förväxlas med receptbelagd medicin och de ska inte användas som en ersättning för medicinskt övervakad behandling. Om du misstänker att du har kliniska brister, kontakta en licensierad, kvalificerad läkare. Du måste vara minst 18 år för att besöka vår webbplats och göra produktköp. Vi gör inga hälsopåståenden om våra produkter på MyDailyChoice. Innan du tar våra produkter är det klokt att kontakta din läkare eller läkare. Det är särskilt viktigt för personer som är gravida, kroniskt sjuka, äldre, under 18 år som tar receptbelagda läkemedel eller receptfria läkemedel. Ingen av informationen på vår webbplats är avsedd att vara ett lockande att köpa och får inte tolkas som medicinsk rådgivning eller instruktion. Användningen av någon av våra produkter av någon anledning, förutom att öka allmän hälsa och välbefinnande, är varken, underförstådd eller förespråkad av MyDailyChoice, Inc.

Copyright © 2020 MyDailyChoice Med ensamrätt