fbpx

Üdvözöllek Gémes Andrea ‘My Daily Choice – Független képviselő’ oldalán.

Kedves Látogató!

Üdvözöllek az oldalamon

Gémes Andrea vagyok, a MDC független képviselője. Tenerifén élek, innen építem az üzletemet és tartom a kapcsolatot mind a partnereimmel, mind a vásárlóimmal. Amennyiben segítségre van szükséged a választáshoz vagy vásárláshoz, lépj velem kapcsolatba, és én a legjobb tudásom szerint foglak segíteni egy teljesebb élet felé. Ha bizonytalan vagy, mert nem tudod, hogy pontosan mit is szeretnél, akkor is nyugodtan keress, és segíteni fogok neked.

Egy kis segédlet a webshophoz:

– A nyelvválasztás a jobb alsó sarokban lesz.
– Mivel az ajánlásommal fogsz terméket vásárolni, így rád a kiemelt ügyfél árszabása vonatkozik. Tehát ne ijedj meg, hogy kettő árat látsz, a kedvezményes lesz a tied.
– Győződj meg a vásárlás előtt, hogy a bankkártyád alkalmas online vásárlásra! Ha még nem próbáltad, beszélj a bankoddal!
– Cégünk rendszere kiemelt biztonsággal működik, így szúrópróba szerűen bekérheti az adataidat azonosítás céljából. Ne ijedj meg, ez a te védelmedben történik!
– Az adataidat pontosan add meg, hogy a csomagod minél előbb a eljusson hozzád! (Ékezeteket ne használj!)
– A felhasználónevedet és jelszavadat jegyezd fel egy biztonságos helyre, hogy legközelebb be tudj lépni a saját vásárlói fiókodba, és nyomon tudd követni a rendeléseidet!

Minden kérdésedre válaszolok

Fordulj hozzám bizalommal!

Termékre vonatkozó Jogi Nyilatkozat
Ezeket az állításokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. Ezeknek a termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.

A MyDailyChoice, Inc. nem vállal felelősséget e termékek nem megfelelő használatáért és öndiagnosztizálásra és/vagy -kezelésre történő felhasználásukért. Termékeinket nem szabad összetéveszteni a vényköteles gyógyszerekkel, és nem szabad az orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha azt gyanítja, hogy klinikai problémái vannak, forduljon engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie ahhoz, hogy meglátogassa weboldalunkat és termékeket vásárolhasson. A MyDailyChoice-nál semmilyen egészségre vonatkozó állítást nem teszünk termékeinkkel kapcsolatban. A termékeink alkalmazása előtt bölcs dolog, hogy konzultáljon terapeutájával vagy orvosával. Ez különösen fontos azok számára, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alatti gyermekek, vényköteles vagy vény nélkül kapható gyógyszereket szednek. A weboldalunkon található információk egyike sem szándékozik vásárlásra csábítani, és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak. Termékeink bármilyen okból történő használatát, kivéve az általános egészségi állapot és a jó közérzet javítását célzó felhasználást, a MyDailyChoice, Inc. sem nem sugallja, sem nem támogatja.

Szerzői jog © 2020 MyDailyChoice; Minden jog fenntartva