fbpx

Üdvözöllek Gémes Andrea ‘My Daily Choice – Független képviselő’ oldalán.

A változás ma kezdődik

Miért nem sikerülnek a diéták? Mivel csak a tünetet kezelik, nem az alapokat. Egy olyan társadalomban, ahol a lakosság több mint 70%-a súlyosan túlsúlyos, megoldás van a kezünkben.
Az emberek milliárdokat pazarolnak a kudarcra ítélt diétákra, mert amikor kudarcot vall, újra és újra meg kell tennie, még több pénzt, időt és erőforrást pazarolni valamire, ami soha nem fog működni.
Ideje megállítani az őrületet. Nem csak azért vagyunk itt, hogy megváltoztassuk a súlyodat, hanem azért is, hogy megváltoztassuk az életedet.

TOTAL WELLNESS STARTER PACK

Meg fogsz lepődni azon, amit mindössze 30 nap alatt elérhetsz. Valójában annyira biztosak vagyunk benne, hogy hihetetlen eredményeket fogsz látni, hogy hatalmas kedvezménnyel kínáljuk a 30 napos csomagot. Mindent megkapsz, amire szükséged van egy teljes 30 napra annak az árnak a töredékéért, amelyet az egyes termékekért fizetnél. Érezni fogod a különbséget, az emberek látni fogják rajtad, és ki is akarják majd próbálni a BodyMelt.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Termékre vonatkozó Jogi Nyilatkozat
Ezeket az állításokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. Ezeknek a termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.

A MyDailyChoice, Inc. nem vállal felelősséget e termékek nem megfelelő használatáért és öndiagnosztizálásra és/vagy -kezelésre történő felhasználásukért. Termékeinket nem szabad összetéveszteni a vényköteles gyógyszerekkel, és nem szabad az orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha azt gyanítja, hogy klinikai problémái vannak, forduljon engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie ahhoz, hogy meglátogassa weboldalunkat és termékeket vásárolhasson. A MyDailyChoice-nál semmilyen egészségre vonatkozó állítást nem teszünk termékeinkkel kapcsolatban. A termékeink alkalmazása előtt bölcs dolog, hogy konzultáljon terapeutájával vagy orvosával. Ez különösen fontos azok számára, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alatti gyermekek, vényköteles vagy vény nélkül kapható gyógyszereket szednek. A weboldalunkon található információk egyike sem szándékozik vásárlásra csábítani, és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak. Termékeink bármilyen okból történő használatát, kivéve az általános egészségi állapot és a jó közérzet javítását célzó felhasználást, a MyDailyChoice, Inc. sem nem sugallja, sem nem támogatja.

Szerzői jog © 2020 MyDailyChoice; Minden jog fenntartva